PLANERADE VALPKULLAR


Cosmic Cover's Sophisticated Dust "W¨¨´´IN"

2022-08-20

Jag ville avvakta hur resultaten såg ut ledmässigt på Wins andra kull innan jag bestämde mig helt för att gå  vidare på henne. Till min stora lycka så ser det väldigt bra ut och då finns ingen anledning att inte ta en tredje och sista kull på denna fina och duktiga tik som har så många goda retrieveregenskaper. Läs mer om henne HÄR

Hane ej bestämd men det finns några som jag följt några år, har lite kvar att rota i.Ringlets Mace

Jag har fått möjligheten att låna in Mace för en kull valpar höst/vinter 2022. Detta känns fantastiskt kul.

Mace är en tik som jag känner väldigt väl och har följt sedan valplådan. En trygg, social och cool tik med stor jaktlust. Hon är den där hunden som kan hålla skallen kylig i alla tänkbara situationer som kan stressa hundar, det är detta jag gillar så mycket med Mace.

På jakterna sitter hon bredvid sin förare Ulli och ser nästintill tråkig ut, för att i nästa stund skickas på en fågel och då jobba med fart och kraft.

Min fina Fame är efter Mace, en tik som verkar gå i sin moders fotspår. Även hennes kull har jag följt sedan de i stort sett såg dagens ljus. Kullen är nu 11 månader och vi har bara fått rapporter om hur trevliga samtliga är. Sociala, snälla och lättvindiga hundar med stor arbetslust.

Mace ska ha sin andra kull hos Kerstin o Bengt (Kennel Ringlets) nu som även de är lika förtjusta i Mace.

Vi har såklart redan nu börjat titta efter intressanta hanar, det är mycket som ska kollas och vara OK innan vi bestämmer oss för vem det blir.

Är du intresserad av en hund för jakt och prov så är du välkommen att kontakta oss för mer information. Vi ser att ni tar första kontakten via mail och berättar lite om er, era erfarenheter samt mål med er valp.