NYHETER

Hundar är livet, tränar man dem inte så finns tankarna kring dem, i alla fall hos mig. Tankar kring träning, utveckling av olika typer av hundar, hur man ska komma åt ett visst problem. Andra tankar som jag haft egentligen det senaste året är vilken typ av hund jag vill ha och vad jag just nu har för hundar.

Att jag är urdålig på att uppdatera hemsidan. Anledningen är att dagarna går i en rasande fart, med en liten på snart 1 år, hundarna som ska tränas när det finns tid över.. och sen är man helt slut och drömmer om den där sömnen;)

15.06.2021

Coronapandemin har gjort många deprimerade, nu är året snart slut och ett vaccin är på väg... håll ut! Julen är snart här och även den blir märklig i år, tiden då nära och kära samlas får vänta. Alla tänker nog inte så och ses ändå, tänk er för och va rädda om varandra.

Livet

18.11.2020

Detta inlägget kommer inte handla om hundar, det kommer bli långt, känslomässigt, ärligt och öppet direkt från mitt hjärta.

Nu så

13.09.2020

Då sitter jag återigen här och inser att det var alldeles för längesedan jag uppdaterade, så kan man ju inte ha det;) Tiden rusar iväg och jag sitter inte sysslolös, snarare tvärtom och är ofta trött på kvällarna. Hundträning, jakter och några vilodagar emellan är vad dagarna handlar om.

Full rulle

24.07.2020

Ja visst är det så, fullt upp och tiden går alldeles för fort. Valparna växer och utvecklas, igår fyllde de 4 veckor och har nu blivit små hundar. De är ju såklart UR gulliga och jag är redan fäst vid de båda. Det är först nu valpköpare och vänner får hälsa på, alldeles för tidigt att bestämma vilken valp...

Reflektioner

03.07.2020

Det finns alla möjliga grupper på Fb, vem som helst kan skapa dem. Det är både ris och ros, ros om det används på rätt sätt och ris när det missbrukas av personer som behöver få utlopp för sitt eget mående och utöva sina maktbehov på oskyldiga människor. Grupper skapas för att kunna dela med sig av sina erfarenheter,...

Valpfrossa

01.07.2020

Valparna äter och verkar må gott, jag kan sitta och titta på dem i timmar med ett leende på läpparna. Imorgon är de en vecka men redan igår hade de dubblat sin vikt. De andra hundarna har kommit i andra hand nu och har inte alls fått den tiden de förtjänar, dessutom jobbar Jörgen kväll varannan vecka så det...

Valpar

26.06.2020

Kennel Winauk har fått sin första kull jaktcockrar, en liten kull på två tikar som liknar mamma Poppy, svarta med lite vitt på bröstet. Första tiken som kom vägde 330 gram, andra tiken vägde 280 gram. Pigga, starka valpar som direkt letade upp matbaren.