Nytt år!

01.02.2021

Jag inser att jag är ganska värdelös på att uppdatera hemsidan, det blir oftast uppdateringar om livet i stort på andra sociala medier som Instagram och FB. 

Nu har jag i alla fall gjort lite uppdateringar på hundarnas sidor samt under valpkullar. 

Vår lilla goa glädjespridare Nils har förgyllt våra liv i tre månader nu, finns bara ett ord för honom UNDERBAR.  Tiden går så fort, han växer så det knakar och utvecklas för varje dag som går, nästan så man vill stoppa tiden då det är så mysigt att ha en liten bebis samtidigt så är det ju fantastiskt att se utvecklingen och allt nytt som händer hos honom. 

Såklart är livet annorlunda när man fått en bebis, man kan ju inte längre bara göra det man känner för i stunden som tex hoppa i stövlarna och gå ut för en träningsrunda med hundarna. Nu krävs det mer planering men det funkar bra. Jag och Jörgen har varit helt överens med att göra allt för att vi båda ska kunna ha våra intressen med jakt och hundar kvar. Det betyder mycket för vårt välbefinnande att få hålla på med detta så vi hjälper varandra att kunna leva som vi gjort i största möjliga mån. 

Nu väntar vi på att få vaccin för covid-19, tänk va skönt när denna skiten är borta och vi kan leva som vanligt igen. 

Många roliga saker väntar under året, prov och tävlingar med hundarna. Fly och Win kommer att ha valpar hos Åza i vår/sommar så för dem är det inte aktuellt med prov förrän i höst. 

Poppy och Boss kommer att paras på kommande löp, vi har valt Boss en andra gång till Poppy då det bara blev två valpar från första kullen. 

Läs mer under valpar och håll utkik här. Följ oss gärna på vårt instagramkonto (Winauk)

/Sandra