Hundrastning?

17.01.2022

Jag undersöker hur stort intresset är för nedanstående tjänst, hjälp mig gärna att sprida tjänsten.

Det finns många hundar som är ensamma många timmar om dagen, och det finns många hundägare med dåligt samvete. Några ordnar med hunddagis vilket är en bra lösning för de hundar som trivs där. Men det är många hundar som inte trivs på dagis, det kan vara stressande att tillbringa en heldag med andra hundar, utan sin matte o husse av olika anledningar. En del dagisplatser tar heller inte alltid emot hundar som har någon problematik tex hundrädsla, social rädsla, miljö rädsla eller som har lätt för att ta till aggression, det blir en jobbig situation för hundägaren som inte vet hur de ska lösa ett heltidsjobb med sitt hundägande.


Min idé är att de hundarna som inte trivs på dagis ska få vara hemma i sin trygga miljö, en hundkunnig person som hunden får lära känna kommer och tar ut hunden på promenad och aktivering. När hunden är trött både fysiskt o psykiskt så lämnas den i hemmiljö där den kan gå och lägga sig i sin korg och sova i väntan på matte o husse. Kanske vill man skaffa valp men kan inte ha med den på jobbet och vill inte ha den på ett hunddagis, i bästa av världar så vill man såklart vara hemma med sin valp men alla har inte den möjligheten, i alla fall inte så länge som man önskar. Då kan denna lösning vara ett bra alternativ. Tillsammans kommer vi fram till en bra plan för just er valp.


Hundägaren kommer med sina önskemål ang. antal promenader o aktivering till sin "hundrastare" och en nyckelkvittens ordnas.
Hundägaren kan välja att boka enstaka promenader eller också teckna ett månads abonnemang med rabatterat pris. Man kan som hundägare välja till extra tjänster som tex bad, kloklippning och massagebehandling/stretching. Har man en överviktig hund så kan man få tips och råd för att hunden ska minska i vikt, man kan också välja till springtur/cykeltur för konditionsträning.


De hundar som har stora vakt behov, sociala rädslor, aggressionsproblematik, eller andra saker som kan göra det jobbigt för dem att ta hem en hundrastare får specialanpassad inskolning för att både hunden och ägaren ska vara helt trygga med tjänsten.


Jag har som mål att göra denna tjänsten tillgänglig tillsammans med kursverksamheten i mitt företagande från 2022-04-01 och kommer vara ansluten till företaget Rastahunden.se
Jag har många utbildningar i ämnet hund, samt lång erfarenhet av hundar och träning. Läs mer om mina utbildningar HÄR 
Tjänsten kommer erbjudas i Säffle, Åmål o Grums.

Självklart kommer företaget inneha F-skattsedel och ansvarsförsäkring. 

Hoppas vi hörs och ses :)

/Sandra

Intresserad av heltidstjänsten eller enstaka promenader? Fyll i formuläret nedanför så kontaktar jag dig. 

(Under fliken datum, kryssa i valfritt datum så planerar vi rätt datum när det närmar sig)Sandra
Sandra