Hemmavid

23.06.2020

Här håller vi oss hemma för tillfället, Poppy är på dygn 61 idag och jag vill att hon ska ha lugn och ro. Just nu är hon mer "mammig" än någonsin, hon har alltid varit fäst vid mig men nu ska hon vara hos mig hela tiden. Jag är lite av en "hönsmamma" just nu och tänker att hon ska få vara nära mig så mycket det går om det får henne att vara lugn och trygg. Vilket innebär att jag gjort en sele på magen så jag kan bära runt på henne hela tiden....hahaha nej skämt åsido inte riktigt så illa kanske;) 

Jag har tempat Poppy sedan en vecka tillbaks, nu ligger hon på 37,2 och det är lägsta på en vecka. Kanske det är på G? Spännande tider nu, håll tummarna för fina lilla Poppy och hennes två små stjärnor. 

Annars är det mycket på gång, många stora planer inför nästa år efter min egen mammaledighet. Planer som fått mogna och växa fram under tiden jag bott här i dalen. Renoveringar och lite olika anpassningar kommer att göras för att få till det riktigt bra. Det kommer självklart gå i hundens tecken och under min mammaledighet ska jag passa på att vidareutbilda mig inom några ämnen. Mycket nytt kommer att ske och jag tror att det kommer bli super, framförallt kommer jag kunna göra det jag brinner för på heltid. Mer info kommer.


/Sandra