COSMIC COVER'S SOPHISTICATED DUST "WIN"

Win vintern 2020
Win vintern 2020

Win är en tik precis i min smak, stark, outtröttlig med stor dådkraft och viltfinnarförmåga. Hon apporterar ALLT, från räv till stora kanadagäss. Där ser man verkligen att styrkan inte sitter i hundens storlek utan i deras brinnande vilja.

2016 Win tog sin etta på första starten i nkl, hon genomförde provet med glans och fick allt att se plättlätt ut. Hon var en sådan hund som domaren ville ta med sig ut på jakt, kraftfull, snabb som blixten i fin kontakt med sin förare.

2017 Win startade på WT och vann med 97 p.

2107 Win startade ÖKL B prov med 2 andra pris. Första starten gjorde hon allt perfekt men missade andra kastet på dubbelmarkeringen vilket innebar att hon behövde dirigeras. Vi hade olika uppfattning av var den var;) Där rök första priset.

Nya tag några veckor efter, även här gjorde hon ett riktigt bra prov men missade vattenmarkeringen. Hon lät sig dirigeras men det blev allt för omständigt, där rök ettan.

Hösten 2017 jagade hon mycket innan vi gick in i den långa vintervilan.

I mars 2018 parades Win men tränades långt in i dräktigheten, lika pigg och glad innan hon åkte till Åza för att föda sin första kull.

2018 drog vi igång träningen direkt när hon kom hem från Åza. 2018 startade vi på KKL. Domaren hade inget alls att klaga på och 1 a priset var självklart.

2019 Win tog sina två 1 a pris i ÖKL, nu tränar vi inför Elit.


2021 01 31

Året 2020 blev ett konstigt år, inga vårprov pga av Coronapandemin men vi tränade på i vår grupp ändå med målet att starta på hösten. Vi blev dock bortlottade på alla prov vi anmälde oss till, surt men vi var inte ensamma om det. Nya tag i eliten våren 2021 beroende på hur läget ser ut med valpar och pandemin.


2021-06-15 

Win har haft sin andra kull valpar hos Åza och har nu kommit hem efter 10 v. Skönt att ha henne hemma, nu ska vi träna och ha roligt:)

Planerna är att Win ska få en tredje och sista kull hemma under 2022, det ser jag mycket framemot. Då ska en tik vara kvar hemma alternativt på foder om jag hittar "rätt" fodervärd;)

2021-10-11

Win är testad för SD2, CNM, STGD-PRA, prcd-PRA.

SD2 CARRIER

CNM CLEAR

STGD-PRA CLEAR

prcd-PRA CLEAR